Θλίψη στη Λουιζιάνα: Πέθανε 41χρονος πολιτικός από κορονοϊό – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα της Λουιζιάνας με τον ξαφνικό θάνατο του 41χρονου πολιτικού Luke Letlow. Ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της Λουιζιάνας στο Κογκρέσο πέθανε την Τρίτη το βράδυ από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Ήταν μόλις 41 ετών. Ένας οικογενειακός φίλος επιβεβαίωσε στο Monroe News-Star ότι ο Letlow πέθανε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Ochsner LSU Health στο Shreveport, όπου είχε εισαχθεί από τις 23 Δεκεμβρίου.

«Η οικογένεια εκτιμά τις πολλές προσευχές και υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες, αλλά ζητεί την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης και απροσδόκητης περιόδου», σημείωσε ο εκπρόσωπός σε δήλωση.

Ο νεοεκλεγμένος Ρεπουμπλικανός ανακοίνωσε στις 18 Δεκεμβρίου ότι είχε βρεθεί θετικός σε τεστ και ήταν σε καραντίνα στο σπίτι. Νοσηλεύτηκε την επόμενη μέρα και τελικά μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Ο Letlow, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κυβερνήτης της Λουιζιάνας Τζον Μπελ Έντουαρντς υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Λέτλοου.

«Ο COVID-19 πήρε πολύ γρήγορα τον εκλεγμένο στο Κογκρέσο Letlow από εμάς. Είμαι θλιμμένος που δεν θα μπορέσει να υπηρετήσει τον λαό μας ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ, αλλά είμαι ακόμη πιο συντετριμμένος για την αγαπημένη του οικογένεια », δήλωσε ο Έντουαρντς.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook την Κυριακή, η σύζυγος του Letlow Julia ευχαρίστησε το κοινό για τις «συνεχιζόμενες προσευχές και ευχές» καθώς ο σύζυγός της συνέχιζε τότε να καταπολεμά την ασθένεια. «Σας ευχαριστούμε όλους από το βάθος της καρδιάς μας για την έκρηξη της υποστήριξης που λάβαμε και αισθανόμαστε πραγματικά ευλογημένοι που αγγίξαμε τις προσευχές τόσων πολλών», έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ