Σκότωσε δύο γυναίκες και έκρυψε τα πτώματα σε καταψύκτη

Ένας άνδρας κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία δύο γυναικών στο διαμέρισμά του στο ανατολικό Λονδίνο. Ο Ζαχίντ Γιουνίς θα περάσει τουλάχιστον 38 χρόνια στη φυλακή για τις δολοφονίες της 32χρονης Ενριέτ Σζουκς και της 38χρονης Μιχριτσάν Μουσταφά, σύμφωνα με το BBC.

Ο άνδρας έκρυψε τα πτώματα στον καταψύκτη του. Όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο για την κατάσταση του Γιουνίς τον Απρίλιο του 2019, εντόπισαν πολλές μύγες γύρω από τον καταψύκτη.

Η Μουσταφά ήταν αγνοούμενη από τον Μάιο του 2018, ενώ η Σζουκς έμενε με τον Γιουνί. Αυτήν τη σκότωσε λίγο μετά που αυτός αγόρασε τον καταψύκτη τον Νοέμβριο του 2016.

Δεν έχει καθοριστεί η αιτία θανάτου, αλλά και οι δύο γυναίκες, που περιγράφηκαν στο δικαστήριο “ως ευάλωτες γυναίκες που ζούσαν χαοτική ζωή”, βρέθηκαν πολύ άσχημα χτυπημένες. Είχαν και οι δύο κατάγματα στα πλευρά. Η Σζουκς έφερε “φοβερούς τραυματισμούς στο κεφάλι” ενώ η Μουσταφά έφερε σπασμένο λάρυγγα και στέρνο, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Ο Γιουνίς ποτέ δεν ομολόγησε τους φόνους, απλώς παραδέχτηκε ότι τοποθέτησε τις γυναίκες στον καταψύκτη. Υποστήριξε ότι η Σζουκς πέθανε ενώ εκείνος έλειπε από το σπίτι και μέσα στον πανικό πλήρωσε έναν άνδρα να κρύψει το πτώμα της. Μετά ισχυρίστηκε ότι ο συνεργός του τον πίεσε επίσης να κρύψει το πτώμα της Μουσταφά στον καταψύκτη. Στην απαγγελία της ποινής του παρέμεινε ανέκφραστος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ντετέκτιβ της έρευνας η Σζουκς ήταν γυναίκα με σχέσεις όπου την κακομεταχειρίζονταν προτού συναντήσει τον Γιουνίς με τον οποίο άρχισε να συγκατοικεί. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε μακρόχρονη σχέση μαζί της. Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ εκείνη ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του με τον τρόπο της καθώς του είχε γράψει και επιστολές. “Δυστυχώς, γι’ αυτόν δεν σήμαιναν τίποτα. Ο Γιουνίς είχε αρκετές καταδίκες για επιθέσεις σε συντρόφους.

Πηγή: BBC, NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ