Χάρι-Μέγκαν: Από την τσέπη τους το κόστος της ασφάλειας – Διαψεύδουν τις φήμες

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Χάρι και τη Μέγκαν να ξεκίνησαν να αποπληρώνουν τα 2,4 εκατ. λίρες για τις εργασίες ανακαίνισης του Φρόγκμορ Κότατζ με αντάλλαγμα ο πρίγκιπας Κάρολος να καταβάλει το ποσό για την ασφάλειά τους στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, το ζευγάρι διαψεύδει τις φήμες, τονίζοντας διαμέσου φίλων ότι ήδη προστατεύονται από προσωπική ασφάλεια που έχει ορίσει ο Τάιλερ Πέρι, ιδιοκτήτης της έπαυλης όπου διαμένουν στο Λος Άντζελες.

Πηγή από το περιβάλλον του ζεύγους είπε πριν από λίγες ημέρες στην Daily Mail ότι επειδή το ζευγάρι δεν είχε αρκετά χρήματα να πληρώνει και τη δόση για την αποπληρωμή των 2,4 εκατ. λιρών και την πολυδάπανη ασφάλειά του, ανέλαβε το κόστος ο πατέρας του Χάρι πρίγκιπας Κάρολος ώσπου το ζευγάρι καταφέρει να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά μέσα στον χρόνο και μπορεί να στηρίξει τον τρόπο ζωής του μόνο του. Ωστόσο, τώρα, φίλος των Σάσεξ λέει ότι οι δυο τους μελλοντικά θα πληρώσουν από τη δική τους τσέπη την ασφάλειά τους.

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να είπαν στους φίλους ότι όποια ομάδα ασφαλείας προσλάβουν θα την πληρώσουν οι ίδιοι, σύμφωνα με το The Daily Beast, κάτι που, όμως, υποδηλώνει ότι ακόμη οι δυο τους δεν πληρώνουν μόνοι τους την ασφάλειά τους. Αντιθέτως, φίλοι είπαν ότι όποια ασφάλεια απασχολείται στην έπαυλη όπου διαμένουν, αμείβεται από τον ίδιο τον Πέρι που είναι ιδιοκτήτης. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, το ζευγάρι δεν επιζητεί κάποια ειδική μεταχείριση όσον αφορά στην ασφάλειά τους και δεν έχουν λάβει καμία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ