Sony: Ο κορονοϊός δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του PlayStation 5 – BINTEO

Ο κορονοϊός επηρέασε τις περισσότερες βιομηχανίες του κόσμου. Αρκετοί ήταν οι gamers που υπέθεσαν ότι η πανδημία αναμένεται να επηρεάσει και την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5, λόγω των πρόσφατων καθυστερήσεων των first party παιχνιδιών της Sony.

O Ιαπωνικός κολοσσός με επίσημη τοποθέτησή του, τόνισε πως ο κορονοϊός δεν πρόκειται να επηρεάσει καθόλου την κυκλοφορία του PS5, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς όλα κυλούν ομαλά στο project.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η εταιρία τόνισε στους επενδυτές της ότι το gaming τμήμα της πηγαίνει εξαιρετικά, οι συνδρομές του PlayStation Plus έχουν αυξηθεί αρκετά κι ότι το software development των first party τίτλων και των συνεργατών της δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτα προβλήματα.

Η Sony, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται τον επόμενο μήνα να παρουσιάσει πλήρως την νέα της κονσόλα, καθώς μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει μόνο τις τεχνικές της προδιαγραφές και το νέο χειριστήριο, DualSense.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ