Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να κλείσει στόματα: Γιατί ζητά να εκδοθεί η βιογραφία της εδώ και τώρα

Η Μέγκαν Μαρκλ πιέζει ώστε το αποκαλυπτικό βιβλίο Finding Freedom όπου μαζί με τον Χάρι μιλάνε για τη ζωή στο Παλάτι, τη βασιλική οικογένεια, για την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα αλλά και τη νέα τους ζωή ως απλοί πολίτες, να εκδοθεί τώρα ώστε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η βιογραφία τους που μετρά 320 σελίδες αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου και το γράφουν οι ρεπόρτερ των βασιλικών θεμάτων, Omid Scobie και Carolyn Durand. Πρόκειται για μια συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι πριν φύγει για τον Καναδά και προτού μετεγκατασταθεί στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Dey Street Books “πάμε πέρα από τους τίτλους στα πρωτοσέλιδα, για να αποκαλύψουμε άγνωστες λεπτομέρειες της κοινής ζωής του Χάρι και της Μέγκαν, αποκωδικοποιώντας τις πολλές φήμες και τις λάθος αντιλήψεις που έχουν κατακλύσει το ζευγάρι”.Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο η Μέγκαν επιθυμεί να κυκλοφορήσει το βιβλίο τώρα ώστε να κλείσει τα στόματα που την κατηγορούν ότι είχε συμπεριφορά ντίβας και είναι δύσκολος άνθρωπος. Θεωρεί ότι το βιβλίο θα αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο εκείνη και ο Χάρι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια και θα τους βοηθήσει να καθαρίσουν την εικόνα τους, σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στην Daily Mail.

Φίλος της Μέγκαν είπε: “Αν ήταν στο χέρι της Μέγκαν το βιβλίο θα κυκλοφορούσε αύριο και όχι σε τρεις μήνες. Είπε ότι η βιογραφία θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και θα δείξει στον κόσμο γιατί δεν είχαν καμία άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψουν τη βασιλική ζωή. Οι Μέγκαν θέλει οι αναγνώστες να αντιληφθούν ότι η ζωή της δεν ήταν ένα παραμύθι, να δουν τον πραγματικά αυθεντικό άνθρωπο που είναι και θέλει να διαλύσει αυτήν την εικόνα της απαιτητικής ντίβας” σημείωσε ο φίλος της Δούκισσας στην Daily Mail.

Χάρι και Μέγκαν σόκαραν τα Ανάκτορα, τους Βρετανούς και την Κοινοπολιτεία όταν ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να ακολουθήσουν ανεξάρτητη πορεία μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο και την οικογένεια του πρίγκιπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ