Φρικτός θάνατος για 58χρονη στα σαγόνια αλιγάτορα

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στα σαγόνια ενός αλιγάτορα στη Νότια Καρολίνα. Η 58χρονη είπε σε μια φίλη της ότι ήθελε να πλησιάσει τον αλιγάτορα και δεν ούρλιαξε όταν της επιτέθηκε και την τράβηξε στη λίμνη, όπως αναφέρει η Αστυνομία.

Η Cynthia Covert, πέθανε κατά την επίθεση, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Kiawah Island. Ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον αλιγάτορα για να μπορέσει να απομακρύνει την γυναίκα. Η φίλη που την φιλοξενούσε είπε ότι φερόταν λίγο παράξενα. “Δεν ήταν ο εαυτός της όταν περπάτησε προς τον αλιγάτορα, ο οποίος πετάχτηκε και την άρπαξε” είπε στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα περιέγραψε ότι η Covert δεν μίλησε καν, δεν φώναξε βοήθεια, δεν είπε τίποτε ενώ την τραβούσε ο αλιγάτορας προς το νερό και στη συνέχεια στον βυθό. Ο σύζυγος της γυναίκας και ένας άλλος περαστικός προσπάθησαν να χτυπήσουν τον αλιγάτορα με φτυάρια αλλά κολύμπησε γρήγορα και γλίτωσε. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο αλιγάτορας είχε στα σαγόνια του την 58χρονη. Ο αστυνομικός πυροβόλησε τον αλιγάτορα μόλις βγήκε στην επιφάνεια και οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν πασσάλους για να βγάλουν την γυναίκα από την λίμνη. Τελικά, η 58χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Η νεκροψία που διενεργήθηκε αποκάλυψε ότι τα αίτια θανάτου ήταν ο πνιγμός.

Πηγή: Foxnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ