Κορονοϊός – Ραγδαία η εξάπλωση του ιού στο Ιράν: 3.111 νέα κρούσματα και 141 νεκροί

Οι ιρανικές Αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι 141 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον νέο κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Ιράν ανέφερε ότι το σύνολο των νεκρών από τον Covid-19 είναι 2.898.

Οι Αρχές κατέγραψαν 3.111 νέα μέσα σε μία ημέρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στο Ιράν ανέρχεται σε 44.606.

Την ίδια ώρα, 25 άτομα έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορονοϊού στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 411. Τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού στο Σαράγεβο, τρία στο Μπρτσκο, επτά στην Τούζλα και 25 στην Μπάνια Λούκα. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού εντοπίζονται στην Μπάνια Λούκα (συνολικά 150). Οι Αρχές της πόλης αποφάσισαν ότι οι περιορισμοί στην κυκλοφορία θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις 13 Απριλίου.

Στην Κροατομουσουλμανική Ομοσπονδία άτομα ηλικίας άνω των 65 και κάτω των 18 ετών απαγορεύεται αυστηρά να βγουν από τα σπίτια τους. Το μέτρο αυτό έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις αντιπολιτευόμενων κομμάτων, εκπρόσωποι των οποίων τονίζουν ότι είναι αντισυνταγματικό.Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters, Hina

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ