Κορονοϊός: Συγκλονίζει Ελληνίδα γιατρός στην Ιταλία – Μείνετε σπίτι μην χαθεί η μπάλα – ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ Ελληνίδα γιατρός που εργάζεται στο ΕΚΑΒ της Ιταλίας.

Η κ. Μουζακίτη, ανέφερε ότι«η κατάσταση στην Ιταλία είναι ανεξέλεγκτη» και πλέον σχεδόν το σύνολο των ασθενών που καλείται να ελέγξει στα σπίτια τους πρέπει να νοσηλευτούν.

Στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται δεν υπάρχει πλέον χώρος για ασθενής που δεν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό και οι ασθενείς με άλλα προβλήματα πρέπει να μεταφερθούν αλλού για να μην νοσήσουν και εκείνοι.

«Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Να μην χαθεί η μπάλα στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει να προσέξετε πάρα πολύ. Γιατί αν συμβεί το ίδιο πράγμα με εδώ δεν ξέρω αν θα μπορέσει το σύστημα να τα καταφέρει. Πρέπει να προσέξετε, να μείνετε όλοι στο σπίτι. Να μείνετε κλεισμένοι δύο εβδομάδες, να μην κινηθεί τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μουζακίτη.

Επίσης, απήθυνε έκκληση στους Έλληνες να μην πηγαίνουν στα χωριά τους, λέγοντας πως είναι «ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Ποιος θα προστατεύσει τον παππού και τη γιαγιά; και μετά τον 50ρη, τον 40ρη, τον 30ρη και τον 20ρη; Έχω ασθενή γεννημένη το 2000. Ευτυχώς πήγε καλά και την έδιωξα μετά από το νοσοκομείο».

«Αυτή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, μην νομίζεται ότι η Ιταλία είναι μακριά», τόνισε η Ελληνίδα γιατρός.

«Και εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι υπήρχαν κάποια ορφανά κρούσματα και μετά έγινε της τρελής», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ