Megxit: Η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε πίσω τα δαχτυλίδια της Μέγκαν; – ΦΩΤΟ

Χωρίς τη βέρα της και το δαχτυλίδι αρραβώνων της εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της ίδια σχετικά με την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και οι φωτογράφοι παρατήρησαν στα στιγμιότυπα ότι από τα χέρια της έλειπαν τα δαχτυλίδια που της χάρισε ο πρίγκιπας Χάρι για τον αρραβώνα και τον γάμο τους, δαχτυλίδια φτιαγμένα από διαμάντια από τη συλλογή της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του ζεύγους να παραιτηθεί από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα τότε ο συσχετισμός ήταν άμεσος. Οι περισσότεροι είπαν ότι η βασίλισσα είχε ενημερωθεί για τα πλάνα του ζεύγους και ζήτησε πίσω τα δαχτυλίδια που είναι πριγκιπική περιουσία και έτσι η Μέγκαν τα παρέδωσε. Άλλωστε, με το ιστορικό της βασίλισσας δεν ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτή αυτή η θεωρία.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλο σενάριο που επισημαίνει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ επιστρέφοντας από τον Καναδά είχε χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έτσι της έπεφταν τα δαχτυλίδια από τα δάχτυλα γι’ αυτό και τα έδωσε να της τα στενέψουν. Αυτή η θεωρία δεν είναι εντελώς λανθασμένη καθώς συνηθίζεται οι έγκυες να πρήζονται και να χρειάζονται να αλλάξουν μέγεθος τόσο σε ρούχα, παπούτσια, γιατί όχι και σε δαχτυλίδια.

Άλλωστε, η Μέγκαν δεν φορούσε πράγματι τα δαχτυλίδια της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ επίσης άφησε τα δαχτυλίδια σπίτι κατά την περιοδεία της τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αφρική γιατί ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην παραλία του Κέιπ Τάουν.

Πάντως κατά την πρωινή επίσκεψή της στην Υπατη Επίτροπο του Καναδά για να την ευχαριστήσει για τη φιλοξενία στη χώρα της η Μέγκαν φορούσε τα επίμαχα δαχτυλίδια, ενώ λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε χωρίς αυτά, πυροδοτώντας φήμες για τεράστια κρίση στις σχέσεις με τη βασίλισσα.

σχολίασε κι εσύ