Megxit: Δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν – Τι αποφασίστηκε για τη δημόσια χρηματοδότηση

Έπειτα από δύο ώρες και πλέον συζητήσεων στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ τα εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας εθεάθησαν να αποχωρούν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

Λίγο αργότερα η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υπήρξαν εποικοδομητικές συζητήσεις με την οικογένειά της η οποία είναι υποστηρικτική στην απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

“Η οικογένειά μου και εγώ είμαι εντελώς υποστηρικτικοί στην επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μία καινούργια ζωή ως νέα οικογένεια. Αν και εμείς θα προτιμούσαμε οι δυο τους να παραμείνουν πλήρη μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια ενώ παραμένουν πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν να βασίζονται σε δημόσια χρηματοδότηση στη νέα τους ζωή. Γι’ αυτό συμφωνήσαμε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία οι Σάσεξ θα ζουν ανάμεσα σε Βρετανία και Καναδά.

Υπάρχουν πολύπλοκα ζητήματα για την οικογένειά μου να επιλύσουμε και μένει κάποια δουλειά να κάνουμε αλλά ζήτησα να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες”.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ