Ερωτεύτηκε θανατοποινίτη: Θέλει να παντρευτεί έναν από τους πιο μισητούς ανθρώπους στη Νεμπράσκα

Ένας 33χρονος θανατοποινίτης στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, ο οποίος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους μέσα σε 10 ημέρες το 2013, έχει από ότι φαίνεται κάποιον που τον αγαπά και τον στηρίζει.

Πρόκειται για μια 46χρονη από το Τέξας, η οποία τον έχει ερωτευτεί και θέλει να τον παντρευτεί άμεσα. Όμως η Dawn Arguello δεν είναι χαρούμενη με την απόφαση του αγαπημένου της, Nikko Jenkins, να κάνει το όνομά της τατουάζ στο πρόσωπό του.

“Με ενόχλησε που το έκανε αυτό” δήλωσε η Arguello στην εφημερίδα Omaha World-Herald.

“Δεν είμαι χαρούμενη που ο τοπικός Τύπος παρουσιάζει τον μέλλοντα σύζυγό μου με αυτόν τον τρόπο. Αν πιστέψεις τα μίντια, τότε είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στη Νεμπράσκα μαζί με τον Charles Starkweather” πρόσθεσε.Ο Charles Starkweather είναι ένας serial killer από το 1950, ο οποίος σκότωσε 11 ανθρώπους και έγινε το θέμα σε αρκετές ταινίες όπως οι “Badlands” το 1973 και “Natural Born Killers” το 1994. Εκτελέστηκε το 1959 στη Νεμπράσκα σε ηλικία 20 ετών.

“Δεν είναι αυτός που παρουσιάζουν τα μέσα. Είναι ένα αίνιγμα. Έχει συναισθήματα. Είναι πολύ ευαίσθητος.Είναι πολύ έξυπνος και ναι είναι και πολύ χειριστικός” αναφέρει η μέλλουσα νύφη.

Η Arguello τον γνώρισε ενώ ήταν εθελόντρια για μια ΜΚΟ που δούλευε με θανατοποινίτες και τις οικογένειές τους.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ