Στα παρασκήνια του δείπνου με την βασίλισσα Ελισάβετ – Τα φορέματα που επέλεξαν οι κυρίες και τα “πηγαδάκια” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε τους ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, είχε λαμπερές παρουσίες και μεγάλο ενδιαφέρον. Στην βραδιά παρευρέθηκαν ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα αλλά και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πριν από το δείπνο ήπιε τσάι με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα στο Clarence House.

Την παράσταση έκλεψε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση. Το εντυπωσιακό φόρεμα με την κάπα ήταν του οίκου Valentino, το οποίο κοστίζει 4.700 λίρες. Σχολιάστηκε θετικά η φούξια φόδρα και τα μανίκια που έκαναν μια όμορφη αντίθεση με το κίτρινο. Φυσικά, επέλεξε φούξια ψηλοτάκουνες γόβες, που είναι άλλωστε το σήμα κατατεθέν της.

Η Καμίλα επέλεξε ένα κομψό κόκκινο φόρεμα, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος ένα μαύρο μπλέιζερ. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα σε γκρι τόνους και πράσινους τόνους με ασορτί εσάρπα και κοσμήματα με μαργαριτάρια.

Ο Τζάστιν Τριντό έκλεψε την παράσταση με τις κάλτσες του, όπως πάντα, οι οποίες ήταν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με μικρά ταρανδάκια. Ενώ σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού στο Instagram φαίνεται να συζητά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία τον παρακολουθεί με… αφοσίωση. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα σμαραγδί φόρεμα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Στις ίδιες αποχρώσεις του πράσινου κινήθηκε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η οποία επέλεξε μια πράσινη μακριά τουαλέτα. Ο πρόεδρος Μακρόν ήταν μόνος χωρίς τη σύζυγό του, Μπριζίτ.

Το παρόν έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την σύζυγό του Εμινέ, η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε.

Η Άνγκελα Μέρκελ φορούσε ένα κουστούμι, με μαύρο παντελόνι και μπορντώ σακάκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ