Ούτε σεντ για τους εραστές του Τζορτζ Μάικλ – Άφησε όλη την περιουσία του στην οικογένειά του – ΦΩΤΟ

Εκτός διαθήκης άφησε ο Τζορτζ Μάικλ τους δύο πρώην εραστές του Φάντι Φαουάζ και Κένι Γκος, ενώ την περιουσία του των 97.6 εκατ. λιρών θα απολαύσουν κυρίως οι αδερφές του, οι φίλοι του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, όπως και τα σπίτια του στο Λονδίνο ο Βρετανοκύπριος Τζορτζ Μάικλ τα άφησε στις αδερφές του Μέλανι και Γιόντα. Μικρότερη περιουσία άφησε στον πατέρα του Κυριάκο και σε στενούς φίλους αλλά και σε μέλη του προσωπικού του.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή Ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016 σε ηλικία 53 ετών. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του και αφού ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία, η περιουσία μπορεί να διαχωριστεί και να διανεμηθεί στους δικαιούχους της.

Η αδερφή του Γιόντα θα αποφασίσει ποιοι φίλοι θα λάβουν τι από τη διαθήκη. Πηγή ανέφερε στη βρετανική Sun, ότι “ο Τζορτζ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα και τις αδερφές του, θα τις πρόσεχε για πάντα. Είναι μια όμορφη χειρονομία να συμπεριλάβει τους κοντινούς του φίλους. Αλλά εν τέλει τα άφησε όλα στη Γιόντα ξέροντας ότι πάντα θα έκανε το σωστό πράγμα”. Ο Φάντι Φαουάζ που ήταν μαζί του τέσσερα χρόνια και ήταν αυτός που εντόπισε τον Μάικλ νεκρό στο κρεβάτι του, αλλά και ο Κένι Γκος σύντροφός του επί 15 χρόνια δεν πήραν ένα σεντ από τη σχεδόν 100 εκατ. λιρών περιουσία.

Μερίδιο της περιουσίας πήρε η τραγουδίστρια των φωνητικών του στους Wham! Σίρλι Κεμπ.

Ένα πιάνο που ανήκε στο παρελθον στον Τζον Λένον δωρίστηκε στο Ίδρυμα The Mill Charitable. Η ιδιωτική συλλογή Έργων Τέχνης δημοπρατήθηκε αντί 9.264.000 λιρών από τους Christie’s.

Πηγή: Daily Mail, Metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ