Εξελίξεις στο θρίλερ της Κύπρου – Τι κατέθεσε ο 35χρονος “Ορέστης” στον ανακριτή

Ο 35χρονος με το ψευδώνυμο “Ορέστης”, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου μέχρι σήμερα ο φερόμενος δολοφόνος των γυναικών, στραγγάλισε την Mary Rose, σκότωσε την Arian στο πατάρι του σπιτιού του. Σε ό,τι αφορά τα άλλα δύο θύματα, προβάλλει ισχυρισμούς. Για την 6χρονη Sierra ισχυρίστηκε ότι το πτώμα της είναι στην λίμνη Μεμή και για την Maricar ότι απλά συναντήθηκε μαζί της.

Το τρίτο θύμα του ίλαρχου είναι η Maricar 31 ετών από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με κατάθεση που λήφθηκε από φίλη της τον Δεκέμβριο του 2017 το θύμα και ενώ βρισκόταν σε σπίτι, εγκατέλειψε το μέρος αναφέροντας ότι θα συναντούσε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο θα την μετέφερε προκειμένου να συναντήσει τον αδελφό του συντρόφου της. Ο σύντροφός της απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2017. Η μαρτυρία που έχουν οι Αρχές αναφέρει ότι η Maricar δεν συνάντησε ποτέ τον αδελφό του συζύγου της, προκειμένου να διευθετήσουν ζητήματα εργασιακής φύσεως.

Τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε σε περιοχή των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία η άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar. Εκεί μετάβηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου και παρέλαβαν το έγγραφο. Διενήργησαν έρευνες χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι περισσότερο στον χώρο.

Σχετική μαρτυρία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία έδεσε τον ύποπτο με συνάντηση με το θύμα. Από αυτή τη μαρτυρία προέκυψε ότι ο 35χρονος ίλαρχος συναντήθηκε με την Maricar στις 13 Δεκεμβρίου του 2017 και ότι στην κατοχή του 35χρονου εντοπίστηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν την άδεια προσωρινής παραμονής της άτυχης Maricar.

Αναφορικά με τον θάνατο της Maricar, ο ίλαρχος παραδέχτηκε μόνο τη συνάντηση του μαζί της.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ