Καταγγελίες για κωλυσιεργία των Αρχών στο θρίλερ της Κύπρου -ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από τη Μέρι Ρόουζ, την εξάχρονη κόρη της Σιέρρα και την Αριάν Παλάνας Λοζάνο άλλες πέντε γυναίκες από τις Φιλιππίνες βρίσκονται στη λίστα γυναικών για τις οποίες έχει δηλωθεί εξαφάνιση. Περιπτώσεις όμως για τις οποίες σύμφωνα με την κοινότητα των Φιλιππινέζων στη Μεγαλόνησο παρά τις καταγγελίες των συγγενών τους οι Αρχές λειτούργησαν πλημμελώς.

“Φίλοι και συγγενείς των γυναικών φυσικά έκαναν αναφορές στην αστυνομία τη χρονιά που εξαφανίστηκαν. Αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει! Όμως, αυτό που συνέβη ήταν ένα μήνυμα αφύπνισης για όλες τις κρατικές υπηρεσίες, όχι μόνο για την αστυνομία!” δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου η Λίσα Τζαατ, πρόεδρος Φιλιππινέζων οικιακών βοηθών.

Και πρόσθεσε:΅”Με όλες αυτές τις εξαφανισμένες γυναίκες ελπίζαμε έως τώρα ότι ήταν εν ζωή! Έπρεπε να είχαν ενεργήσει έγκαιρα. Κάποιος πρέπει να απολογηθεί γι’ αυτές τις ενέργειες!”.

Η Μάρτζι το περασμένο καλοκαίρι πριν έκανε έκκληση στα κοινωνικά δίκτυα για βοήθεια για τη συγκάτοικό της Μαρικάρ που αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2017. Και ενώ έψαχνε για τη φίλη της, εντόπισε την ανάρτησή της ο λοχαγός και άρχισε να της στέλνει μηνύματα ότι δήθεν έχει σημαντικές πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μαρικάρ ζητώντας της να βρεθούν μόνοι σε σημείο που θα της υπεδείκνυε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ