Τραγωδία για μία μητέρα – Προέβλεψε τον θάνατο του παιδιού της – ΦΩΤΟ

Επέλεξε να φέρει στον κόσμο και τα δύο αγόρια της αν και της είπαν ότι η κατάσταση του ενός μπορεί να συμπαρέσυρε και του άλλου και έτσι να έχανε και τα δύο δίδυμα.

Η γυναίκα έμεινε έγκυος το 2017 και σε ένα υπερηχογράφημα οι γιατροί διέγνωσαν ότι το ένα από τα αγόρια της έφερε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. Της συνέστησαν να κάνει έκτρωση ώστε να μην ρισκάρει και την επιβίωση του δεύτερου παιδιού, ενώ της είπαν ότι ακόμη και αν αποφάσιζε να γεννήσει το παιδί, αυτό θα έφευγε από τη ζωή μέσα σε τρεις ημέρες.

Εκείνη όμως αποφάσισε να φέρει στον κόσμο και τα δύο παιδιά και ξεπέρασε τις προσδοκίες των γιατρών, καθώς ο μικρούλης Ντάνιλ όχι μόνο έζησε τρεις ημέρες, αλλά έσβησε και το πρώτο κεράκι γενεθλίων του.

Όταν γεννήθηκε ο Ντάνιλ ήταν λίγο μικρότερος από τον δίδυμο αδερφό του Ντίλαν. Δεν τον μετέφεραν σε ξενώνα ή κέντρο υγείας, αλλά πήραν το παιδί σπίτι τους “για λίγες εβδομάδες”, όπως τους είπαν. Και όμως, ο μικρούλης αποδείχθηκε μαχητής και επιβίωσε έναν ολόκληρο χρόνο.

Δέκα ημέρες μετά το πάρτι γενεθλίων του, ο Ντάνιλ άρχισε να παρουσιάζει σημάδια της ασθένειάς του.

“Είπα στη μητέρα μου ότι πρόκειται να πεθάνει. Πέντε λεπτά μετά άλλαξε ο τρόπος που ανέπνεε. Τον κράτησα και τον έσφιξα και απλώς αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ” εξομολογείται η μητέρα του.

Το ζευγάρι είχε ήδη έναν τρίχρονο γιο τον Όλιβερ όταν απέκτησε και τα δίδυμα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ