To χριστουγεννιάτικο δώρο του Πούτιν σε 15χρονο ασθενή

Πραγματικότητα έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το όνειρο ενός 15χρονου αγοριού, που πάσχει από σπάνια ανίατη νόσο. Ο Αρσλάν επιθυμούσε να βιντεοσκοπήσει τους χώρους του πολυτελούς προεδρικού αεροσκάφους.

Ο νεαρός μαζί με την μητέρα του έφτασαν από το Μπασκορτοστάν στη Μόσχα, την επομένη των Χριστουγέννων, και αρχικά, ξεναγήθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Βνούκοβο ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο “ιπτάμενο παλάτι” του Ρώσου προέδρου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε φροντίσει ο 15χρονος να πάρει ως δώρο μια κάμερα και με αυτή ο Αρσλάν κατέγραψε σχεδόν όλους τους χώρους του Ilyushin Il-96, εκτός από αυτούς, που όπως ο ίδιος είπε, δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθούν.

Το αγόρι ξεναγήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με το τεράστιο διπλό κρεβάτι, στην αίθουσα συνεδριάσεων με τα λευκά δερμάτινα καθίσματα, στο γυμναστήριο, και στο μπαρ του αεροσκάφους, τον χώρο όπου ο Πούτιν χαλαρώνει στα μεγάλα ταξίδια.

Ο 15χρονος δεν παρέλειψε να καταγράψει ακόμα και το μπάνιο του «ιπτάμενου παλατιού», όπου το καπάκι της λεκάνης είναι επίχρυσο!

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν παρών στην ξενάγηση αλλά μίλησε αργότερα στον Αρσλάν από το τηλέφωνο του Κρεμλίνου και άκουσε τις εντυπώσεις του αγοριού για το προεδρικό αεροσκάφος.

Ο 15χρονος έχει πάθος για τα αεροπλάνα και όταν ο Πούτιν έμαθε σε Διεθνές Φόρουμ Εθελοντών για το όνειρο του αγοριού φρόντισε να γίνει πραγματικότητα μέσω του πρότζεκτ «Dream with Me». Το πρότζεκτ ανήκει σε φιλανθρωπική οργάνωση που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών, τα οποία πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ