Καταστηματάρχης ζήτησε από τους κλέφτες να… περάσουν αργότερα – Όταν επέστρεψαν τους περίμενε η αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ

Μία συμμορία ληστών μπήκαν σε ένα κατάστημα και όταν ο καταστηματάρχης τους ζήτησε να έρθουν αργότερα τότε έφυγαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ούτε κάποιο ανέκδοτο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ηλεκτρικών τσιγάρων τρομοκρατήθηκε όταν είδε έξι άτομα να μπαίνουν στο μαγαζί του, το οποίο βρίσκεται στα προάστια του Charleroi, μέρα μεσημέρι με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο ιδιοκτήτης τους είπε να επιστρέψουν στο τέλος της ημέρας, έτσι ώστε να μπορέσει να τους δώσει περισσότερα μετρητά. Αντί για μετρητά όμως, όταν επέστρεψαν για αυτό που τους είχε υποσχεθεί, τους περίμενε η αστυνομία.

“Ήταν σαν κωμωδία” είπε στο BBC. “Είναι οι χειρότεροι ληστές στο Βέλγιο”.

Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι στα 14 λεπτά που παρέμειναν στο κατάστημα, προσπάθησε να γίνει φίλος μαζί τους.

“Υπήρξαν κάποιες σπρωξιές. Δεν τους έδωσα τιποτα. Αλλά τους είπα ότι αν έρθουν ξανά αργότερα θα μπορούσα να τους δώσω 2000 με 3000 ευρώ” περιέγραψε.

Οι κακοποιοί τον πίστεψαν και αποχώρησαν.

“Όταν κάλεσα την αστυνομία, δεν πίστευαν ότι θα επέστρεφαν” ανέφερε.

Όταν λοιπόν οι ληστές επέστρεψαν στις 5:30 το απόγευμα, μία ώρα πριν κλείσει το κατάστημα, κανείς δεν το πίστευε. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ ότι είδε έναν από τους ληστές στην πόρτα και του είπε ότι δεν είχε κλείσει ακόμα. Έτσι, η ομάδα επέστρεψε μία ώρα αργότερα, όπως τον συμβούλεψε ο καταστηματάρχης, ενώ η αστυνομία περίμενε στο πίσω μέρος του καταστήματος για να τους συλλάβει.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ