Τα λείψανα ενός αγοριού εντοπίστηκαν στην έρημο όπου κρατούνταν όμηροι 11 παιδιά

Τα λείψανα ενός μικρού αγοριού εντοπίστηκαν σε ένα απομονωμένο συγκρότημα στην έρημο του Νέου Μεξικού, ανακοίνωσε την Τρίτη η αστυνομία, λίγες ημέρες αφού έσωσαν από εκεί 11 υποσιτισμένα παιδιά.

Η αστυνομία επενέβη σε αυτό το συγκρότημα στις 3 Αυγούστου στο πλαίσιο της έρευνας για την απαγωγή ενός τρίχρονου παιδιού, του Αμπντούλ- Γάνι Ουάχαζ, από τον πατέρα του πριν από μερικούς μήνες, εξήγησε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τάος του Νέου Μεξικού.

Προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα λείψανα, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Τάος Τζέρι Χόγκριφι.

Ο πατέρας του αγοριού, ο Σίραζ Ουάχαζ, 39 ετών, συνελήφθη μαζί με έναν άλλον άνδρα, τον Λούκας Μόρτον, και εναντίον τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών.

Εξάλλου σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, τρεις γυναίκες που βρέθηκαν στο σημείο συνελήφθησαν, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθερες. Οι γυναίκες, που πιστεύεται ότι είναι μητέρες κάποιων εκ των παιδιών, έχουν κατονομαστεί ως Τζάνι Λεβέιλ και Σαμπχάνα Ουάχαζ, 35 ετών, και Χούζραχ Ουάχαζ, 38 ετών.

Τα έντεκα παιδιά που εντοπίστηκαν στο αυτοσχέδιο συγκρότημα, που αποτελούταν από ένα υπόγειο τροχόσπιτο καλυμμένο με πλαστικό χωρίς τρεχούμενο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, είναι ηλικίας ενός με 15 ετών τη φροντίδα τους έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

«Βρήκαμε τα λείψανα χθες (Δευτέρα), την ημέρα των τέταρτων γενεθλίων του Άμπντουλ», επεσήμανε ο Χόγκριφι την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Ουάχαζ είχε πει στη μητέρα του αγοριού ότι θα του κάνει ένα είδος εξορκισμού. Όπως αναφέρει η αστυνομία το τρίχρονο αγόρι έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως ο πατέρας του πίστευε ότι τον έχει κυριεύσει ο διάβολος.

Το αγροτεμάχιο όπου ο Ουάχαζ και ο Μόρτον είχαν δημιουργήσει αυτό το αυτοσχέδιο κατάλυμα ανήκει σε έναν κάτοικο της περιοχής, τον Τζέισον Μπάτζερ, ο οποίος είχε ζητήσει επανειλημμένα από τις Αρχές να τους διώξουν.

Οι Αρχές εισέβαλαν στο συγκρότημα αφού έλαβαν ένα μήνυμα, πιθανόν από ένα από τα παιδιά, το οποίο έγραφε: «Πεινάμε και χρειαζόμαστε τρόφιμα και νερό».

Κατά τη σύλληψή του ο Ουάχαζ είχε στην κατοχή του πολλά όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα γεμάτο ημιαυτόματο όπλο AR-15.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: cnn.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ