Μεγάλη έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια – Τουλάχιστον δύο νεκροί – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον δυο νεκροί κι εξήντα τραυματίεςείναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από την Μπολόνια, με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα και άλλα τρία ΙΧ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, δεκατέσσερις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση ενώ έχουν τραυματιστεί και έντεκα καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος.

Δυο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτωνΗ σύγκρουση όπως φαίνεται προκάλεσε και την έκρηξη αυτοκινήτων σε διπλανή αντιπροσωπεία. Σοβαρές ζημιές υπέστη και οδογέφυρα δίπλα στην οποία σημειώθηκε η καραμπόλα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι φλόγες από την έκρηξη επεκτάθηκαν σε αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί πως η έκρηξη ήταν ορατή από πολλά σημεία της ιταλικής πόλης καθώς φλόγες και πυκνοί καπνοί διαχέονταν στον ορίζοντα.Ταυτόχρονα, η τοπική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, όπου φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος κρατήρας στο οδόστρωμα.

σχολίασε κι εσύ