Μυστήριο ο θάνατος αεροσυνοδού- Σκοτώθηκε πέφτοντας από την έξοδο κινδύνου αεροπλάνου

Μία αεροσυνοδός έχασε τη ζωή της πέφτοντας από έξοδο κινδύνου αεροσκάφους που βρισκόταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο του Έντεμπε, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος νοσοκομείου της πρωτεύουσας της Ουγκάντας.

Η Φράνσις Σεκάντι εργαζόμενη στο νοσοκομείο του Κισούμπι, στο οποίο είχε διακομισθεί η αεροσυνοδός της αεροπορικής εταιρείας Emirates μετά την πτώση της την Τετάρτη, επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης τον θάνατό της.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ουγκάντας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό κατά το οποίο “μια γυναίκα μέλος του πληρώματος πιθανολογείται ότι άνοιξε την έξοδο κινδύνου και δυστυχώς έπεσε από αεροπλάνο της Emirates που είχε προσγειωθεί χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και ήταν σταθμευμένο” στην Έντεμπε.

Η Emirates ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι ένα “μέλος του ιπτάμενου προσωπικού μας έπεσε δυστυχώς από μια ανοιχτή πόρτα την ώρα που γινόντουσαν προετοιμασίες στο αεροπλάνο για την επιβίβαση”. Η εταιρεία δεσμεύτηκε να συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές στην έρευνα για το περιστατικό.

Ο Ισαάκ Σερέμπα, ένας αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται στο αεροδρόμιο, δήλωσε ότι μπορεί να πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η τοπική εφημερίδα “The Daily Monitor” αναφέρθηκε και αυτή στην πιθανότητα να ήταν μια προμελετημένη πράξη, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Πηγή ΦΩΤΟ: monitor.co.ug

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ