Σοκ στην Κύπρο – Συνελήφθη 61χρονος για κτηνοβασία

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 61χρονου στην Κύπρο, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση κτηνοβασίας σε πρόβατα.

Το πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Χοιροκοιτία Λάρνακας, έπειτα από καταγγελία του ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας, ο οποίος είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό την περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων.

Μάλιστα, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες των αποτρόπαιων πράξεων του 61χρονου, όπως τις περιγράφει ο ιδιοκτήτης της φάρμας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 61χρονος μετέβαινε από το Δάλι στη μάντρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου μια φορά τη βδομάδα και συνήθως Παρασκευή. Οι κάμερες από το κύκλωμα παρακολούθησης που διέθετε η μάντρα κατέγραψαν τις αρρωστημένες πράξεις του. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο και τον παρέπεμψαν στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της κτηνοβασίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, παραδέχθηκε όσα έκανε.

Επίσης, τα αδικήματα που ερευνώνται εναντίον του εκτός από κτηνοβασία, είναι: παράνομη είσοδος σε υποστατικό και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο.

Πηγές: sigamalive.com, philenews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ