Ποιο ήταν το πρώτο δώρο που έλαβε η Μέγκαν Μαρκλ ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε το πρώτο δώρο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας: μια ποδιά. Η 36χρονη Aμερικανίδα μνηστή του πρίγκιπα της Ουαλίας Χάρι μπορεί να μην είναι ακόμα επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά το κοινό αυτό δώρο, προς την ίδια και τον μνηστήρα της, ήταν ένα από τα εκατοντάδες επίσημα δώρα που έλαβαν οι γαλαζοαίματοι της Βρετανίας κατά τη διάρκεια του 2017, σύμφωνα με τον κατάλογο με τα δώρα που δίνεται στη δημοσιότητα κάθε χρόνο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τι καλύτερο για τη Μέγκαν να ενταχθεί για τα καλά στις υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας παραλαμβάνοντας μια ποδιά, ως πρώτο επίσημο δώρο; γράφει η εφημερίδα Telegraph. Ένα δώρο καθόλα ενδεικτικό, αφού η Μέγκαν δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, κατά τη διάρκεια δείπνου με ψητό κοτόπουλο στο σπίτι του, στο Ανάκτορο του Κένσιγκτον.

Όσο για τον αγαπημένο της, ο 33χρονος Χάρι έλαβε πολλά δώρα που ήταν σετ αξεσουάρ για ζευγάρι, ανάμεσά τους δύο ζακέτες, δύο δερμάτινοι ταξιδιωτικοί σάκοι, δύο δερμάτινα τσαντάκια μέσης (μπανάνα), δύο δερμάτινες θήκες διαβατηρίων, τέσσερα δερμάτινα βραχιόλια, δύο μπάλες του χόκεϊ ,δύο καπέλα του μπέιζμπολ, δύο μπλούζες πόλο, δύο T-shits.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ