«Πέθαναν» πασίγνωστη τραγουδίστρια

Από τη δίνη των ψευδών ειδήσεων (fake news) δεν γλίτωσε ούτε η πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Αρίθα Φράκλιν που η είδηση για τον υποτιθέμενο θανατό της «πάγωσε» τους θαυμαστές της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας θαυμαστής της έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «είναι θλιβερή είδηση να αναγγέλλουμε τον θάνατο της βασίλισσας της σόουλ μουσικής, Αρίθα Φράνκλιν, 1942-2017» έγραφε ο χρήστης @ArethaFranklinn.

Και φυσικά, το χάσταγκ #RIPArethaFranklin άρχισε να διαδίδεται στο Twitter, αναγκάζοντας την 75χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια να δηλώσει παρούσα και ζωντανή.

«Είμαι καλά, γενικά», δήλωσε στο Us Weekly η Αρίθα Φράνκλιν. Αναφερόμενη στις πρόσφατες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της είπε ότι τις ξεπέρασε και πως η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε της προκάλεσε μεγάλη απώλεια βάρους. «Ευχαριστώ για την ανησυχία σας», δήλωσε η βασίλισσα της σόουλ μουσικής.

Νωρίτερα υπήρξε ενημέρωση μέσω Twitter των θαυμαστών της τραγουδίστρια από την παρουσιάστρια Σον Ρόμπινσον η οποία έγραψε ότι μίλησε με οικογενειακό φίλο της Φράκλιν που την διαβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή και καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της Αρίθα Φράκλιν. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 είχε ξανασυμβεί καθώς η τραγουδίστρια είχε υποβληθεί την περίοδο εκείνη σε χειρουργική επέμβαση. Αλλά και έναν χρόνο αργότερα το διαδίκτυο «ξαναπέθανε» την τραγουδίστρια καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν πέτυχε η επέμβαση και τελικά κατέληξε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ