Ο Τραμπ σνομπάρει το φαγητό του Λευκού Οίκου και παραγγέλνει από…McDonald’s και KFC – ΦΩΤΟ

Το να είναι κανείς Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεπάγεται πολλά προνόμια. Ένα από αυτά είναι και το να μπορεί να απολαμβάνει την υψηλή μαγειρική τέχνη των σεφ του Λευκού Οίκου. Αυτό, όμως, δεν δείχνει να ενθουσιάζει τον σημερινό «πλανητάρχη», Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι λάτρης του γρήγορου και πρόχειρου φαγητού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Cut», ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις πάτησε το πόδι του στον Λευκό Οίκο ήταν να δώσει εντολή να γεμίσουν τα ντουλάπια της κουζίνας με τα αγαπημένα του πατάτακια. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αγαπά την κλασική γεύση, με το αλάτι. Μετά από κάθε γεύμα, ζητάει να του σερβίρουν δύο μπάλες από το αγαπημένο του παγωτό, σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς που τρώει φρούτα.

Η δυσαρέσκειά του για την υγιεινή και εξεζητημένη κουζίνα του Λευκού Οίκου είναι τέτοια που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει στείλει ουκ ολίγες φορές τους σωματοφύλακές του σε φαστφουντάδικα-ειδικά στα αγαπημένα του McDonald’s και KFC- για να του φέρουν φαγητό. Αρκετές φορές, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανίτσει τον Αμερικανό Πρόεδρο να απολαμβάνει το αγαπημένο του junk food, κυρίως εντός του προεδρικού αεροπλάνου.

Πηγή πληροφοριών: The Cut

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ