Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο όπου αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Νέα Υόρκη

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι είκοσι τραυματίστηκαν στην πολυσύχναστη Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διερχόμενους πάνω σε πεζοδρόμιο, μεταδίδουν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα επικαλούμενα αξιωματούχους και την αστυνομία.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News μετέδωσε πλάνα στα οποία εικονίζεται ένας άνδρας να συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι έθεσε υπό κράτηση τον ύποπτο για το συμβάν.

Το ίδιο δίκτυο, επικαλούμενο την NYPD, ανέφερε ότι το συμβάν στην Τάιμς Σκουέρ εκτιμάται ότι δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Νωρίτερα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης απέκλεισε την περιοχή, στο κέντρο της πόλης.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε να προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες σε περίπου 10 ανθρώπους στο Μίνταουν του Μανχάταν, μια περιοχή όπου βρίσκονται σχεδόν συνεχώς πολλοί τουρίστες.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε τους πεζούς ήταν ένα κόκκινο σεντάν της Χόντα. Το συμβάν εκτυλίχθηκε σχεδόν μεσημέρι τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας).

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι ενήμερος για το συμβάν και θα συνεχίσει να ενημερώνεται, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ