Δείτε το… χαλάκι-Τραμπ που παρουσίασε Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός γερουσιαστής, Νικ Ξενοφών για να σχολιάσει τη στάση που κράτησε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Μάλκομ Τέρνμπουλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στον Τύπο, στη συνομιλία που είχαν οι Τραμπ και Τέρνμπουλ την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα, παρότι η επικοινωνία κανονικά θα διαρκούσε μια ώρα, ο Τραμπ την τερμάτισε στα… 25 λεπτά. 

Ο Ελληνοαυστραλός γερουσιαστής, θεωρώντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος συμπεριφέρθηκε με αλαζονεία, παρουσίασε χθες ενώπιον του Τύπου ένα χαλάκι εισόδου με το πρόσωπο του Τραμπ και το μήνυμα: «Η Αυστραλία δεν είναι το χαλάκι σου».

«Αυτό το χαλάκι θα μπορούσε να είναι ένα καλό δώρο και για τον Κόρι Μπερνάρντι, δεδομένου ότι αυτός είναι ένας μεγάλος θαυμαστής του Τραμπ», είπε ο Ξενοφών αναφερόμενος στον πρώην γερουσιαστή του Φιλελεύθερου κόμματος του Τέρνμπουλ. Ο Μπερνάρντι είναι φανατικός οπαδός του Τραμπ.

Πρόσφατα αποφάσισε να εγκαταλείψει την παράταξή του, προκειμένου να ιδρύσει ένα νέο συντηρητικό πολιτικό σχηματισμό ακολουθώντας σε πολλά το δόγμα Τραμπ για την πολιτική ειδικά με τους μετανάστες και πρόσφυγες.

Δείτε το βίντεο από το ODN:

Διαβάστε επίσης:

Πέντε τρόποι με τους οποίους η Μελάνια μπορεί να «σώσει» τον Τραμπ

Ασύλληπτη αποκάλυψη των NYT: Δεν ξέρουν να ανάβουν τα φώτα στον Λευκό Οίκο

“Θύμα” σάτιρας ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ