Απειλούν την οικογένεια του Ντοναλντ Τραμπ

Την οικογένεια του υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως έχουν βάλει κάποιοι στο στόχαστρο, καθώς μετά τον γιο του και η αδελφή του δισεκατομμυριούχου έλαβε μια απειλητική επιστολή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Να σημειωθεί πως η 78χρονη αδερφή του μεγιστάνα ονομάζεται Μαριάν Τραμπ Μπάρι και είναι δικαστής στο ομοσπονδιακό Εφετείο της Φιλαδέλφειας .

Όσον αφορά στο περιεχόμενο της επιστολής, αυτό ήταν παρόμοιο με εκείνο της επιστολής που εστάλη την περασμένη Πέμπτη στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Οι αρχές δεν έδωσαν καμία επιπλέον λεπτομέρεια, όμως η αστυνομία της Φιλαδέλφειας διευκρίνισε ότι τη διεξαγωγή της έρευνας έχει αναλάβει «το FBI και η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service)».

Ο αποστολέας της επιστολής που παρελήφθη την Πέμπτη στη διεύθυνση του Έρικ Τραμπ στη Νέα Υόρκη προειδοποιούσε ότι στην περίπτωση που ο ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος δεν αποσυρόταν από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο, τα παιδιά του θα υπέφεραν, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

Ο φάκελος εμπεριείχε επιπλέον μία λευκή σκόνη, η οποία δεν ήταν τοξική.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Η μυστηριώδης καλλονή στο πλευρό του γιου του Ολάντ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ