Έκαψε 28.000 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία 35χρονη γυναίκα, από την Κίνα, θέλησε να βράσει νερό στον ξυλόφουρνο του σπιτιού της, όμως είχε ξεχάσει πως μέσα στον φούρνο είχε κρύψει, μαζί με τον άντρα της χρήματα! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η σακούλα με τα χρήματα έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Hao Bin stashed the money inside her stove, but forgot it was there and set fire to it while making tea

Ο σύζυγός της, ιδιοκτήτης μιας μικρής κατασκευαστικής εταιρείας είχε δανειστεί τα χρήματα, που αντιστοιχούσαν σε περίπου 28.000 ευρώ, από φίλους και συγγενείς για να πληρώσει τους εργαζομένους του.

Mrs Bin, 35, was inconsolable after the blaze, but her husband Wang, 39, said he had forgiven her

Για ευνόητους λόγους και μέχρι να καταβληθούν οι μισθοί, οι δύο τους είχαν κρύψει τα χρήματα στη σόμπα. Κάτι που η σύζυγος ξέχασε. Όταν διαπίστωσε τι ακριβώς είχε γίνει, προσπάθησε να σώσει την κατάσταση ρίχνοντας νερό. Μάταια, όμως, αφού τα χρήματα είχαν καταστραφεί.

A Chinese woman is in hot water after she accidentally burned the salaries for her husband staff after hiding it in a wood-burning stove - and forgetting it was there. Pictured: The boss, Wang Bin

Μάλιστα, ο 39χρονος άνδρας απευθύνθηκε και στην Τράπεζα της Κίνας. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι τού εξήγησαν πως, αν έχει καταστραφεί πάνω από το μισό ενός χαρτονομίσματος, δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν.

Bank of China officials refused to replace the burned money as less than half of each note was still intact

«Ήταν μεγάλο πλήγμα. Η σύζυγός μου είναι συντετριμμένη. Πρέπει να τη συγχωρήσω. Θα επιβιώσουμε», είπε αργότερα ο 39χρονος.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymail

 

Διαβάστε επίσης:

Λίφτινγκ στα 16 της – ΦΩΤΟ

Κατέρρευσε οροφή σε φοιτητικό πάρτι στην Καλιφόρνια -ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό το γκολ… δεν υπάρχει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ