ΒΙΝΤΕΟ-Πιτ μπουλ έσωσε τη ζωή ενός κωφού αγοριού

ΒΙΝΤΕΟ-Πιτ μπουλ έσωσε τη ζωή ενός κωφού αγοριού

 

Τη ζωή ενός 13χρονου κωφού αγοριού έσωσε ένα πιτ μπουλ στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ.

Ήταν Τετάρτη απόγευμα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του 13χρονου Nick Lamb, ο οποίος εκείνη την ώρα κοιμόταν στο δωμάτιό του. Κανένας άλλος από την οικογένεια δεν βρισκόταν στο σπίτι. 

Λόγω του προβλήματος ακοής που αντιμετωπίζει δεν μπορούσε να ακούσει ούτε τον συναγερμό καπνού ούτε τον σκύλο που γάβγιζε. Κι αυτό γιατί δεν φορούσε τα ειδικά εμφυτεύματα που τον βοηθούν να ακούει. Η φωτιά όμως εξαπλωνόταν και το σπίτι είχε γεμίσει καπνούς.

Ο 13χρονος Nick είχε όμως έναν φύλακα-άγγελο, τον σκύλο του, Ace. Το πιτ μπουλ έτρεξε στο δωμάτιο του παιδιού. Άρχισε να τον γλείφει στο πρόσωπο μέχρι να τον ξυπνήσει. Όταν ο 13χρονος ξύπνησε, πήρε μια βαθιά αναπνοή, κάλυψε το στόμα και τη μύτη του και βγήκε γρήγορα έξω από το σπίτι μαζί με τον σκύλο πριν οι φλόγες τους περικυκλώσουν. Αμέσως πήρε τη μητέρα του τηλέφωνο και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν και τη γάτα της οικογένειας, όμως το σπίτι καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς με τη ζημιά να υπολογίζεται στις 175.000 δολάρια.

“Έσωσε τη ζωή μου. Τώρα τον αγαπώ περισσότερο” είπε μετά το συμβάν ο μικρός Nick.

Από την πλευρά της η μητέρα του δήλωσε ότι ο Ace αγαπά πολύ την οικογένεια. “Χωρίς αυτόν μπορεί να είχα χάσει το αγοράκι μου”.

 

 

 

Πηγή:usatoday/huffingtonpost

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ