Βόλτα λύκων στους δρόμους του Έσεξ

Βόλτα λύκων στους δρόμους του Έσεξ

Πέντε λύκοι, οι οποίοι δραπέτευσαν από τον ζωολογικό κήπο του Κόλτσεστερ, έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους του Έσεξ στη Βρετανία, προκαλώντας πανικό στις αρχές.

Οι λύκοι βρήκαν μία τρύπα στον φράχτη του χώρου όπου ζούσαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον… έξω κόσμο. Μόνο που η κατάληξη για τρεις εξ αυτών ήταν τραγική.

Ο ένας από τους λύκους επέστρεψε άμεσα στον ζωολογικό κήπο, ενώ ένας δεύτερος βρέθηκε σχεδόν αμέσως και πολύ κοντά στο «σπίτι» του. Οι τρεις που απομακρύνθηκαν, ωστόσο, αποτελούσαν απειλή για τον κόσμο.

Οι αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό τους. Αρχικά βρήκαν τους δύο και αρκετά αργότερα και αφού είχαν ενημερώσει τους πολίτες για την επικινδυνότητά του, εντόπισαν και τον τρίτο.

Δυστυχώς, πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν και οι τρεις, καθώς όπως υποστήριξαν οι επικεφαλής της αστυνομίας, απαιτούνται περίπου 15′ για να δράσουν οι ενέσεις αναισθησίας, διάστημα κατά το οποίο τα συμπαθή ζώα αποτελούσαν απειλή. Για τη δυσάρεστη αυτή κατάληξη ενημερώθηκαν και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, οι οποίο μάλιστα δήλωσαν συντετριμμένοι με την απώλεια των τριών φίλων τους.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ