Η 26χρονη σύντροφος του Πιέρ Μοσκοβισί

Η 26χρονη σύντροφος του Πιέρ Μοσκοβισί

 

Εκείνος είναι 56 ετών και η σύντροφός του 26. Ο λόγος για τον Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί και την επι πέντε χρόνια αγαπημένη του Μαρί Σαρλίν Πακό.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα “Le Pays”, η Μαρί Σαρλίν Πακό, απέδειξε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις τρεις δεκαετίες που τη χωρίζουν από τον αγαπημένο της.

Λέει: “Ναι, έχουμε 30 χρόνια διαφορά. Στις φιλικές μου σχέσεις, πάντα μου άρεσε να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία. Γιατί αισθάνομαι πιο ασφαλής. Αλλά σ’ αυτή τη διαφορά ηλικίας δεν δίνω σημασία. Εκτός ίσως από όταν ο Πιερ μου διηγείται ότι ήταν στην συναυλία των Who το 1972”. 

Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν τόσο απλό για τον Πιέρ Μοσκοβισί: “Για εκείνον ήταν λίγο πιο περίπλοκο. Φοβόταν ότι θα του κολλήσουν την ετικέτα του ανθρώπου με εξουσία που εκμεταλλεύεται την μικρούλα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν νιώσαμε και την ανάγκη να κάνουμε επίδειξη μπροστά στα μάτια όλων”.

Γνωρίστηκαν το 2008, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Τότε, ο Πιέρ Μοσκοβισί δεν ήταν Υπουργός. Η ίδια θυμάται εκείνη την εποχή:

“Δεν είχαμε μιλήσει καθόλου για πολιτική. Αισθανθήκαμε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, σχεδόν αμέσως. Δεν υπήρξε στ’ αλήθεια κάποιο παιχνίδι αποπλάνησης, ήταν περισσότερο εμφανές. Έχω απέναντί μου κάποιον απλό και τίμιο. Μαζί μπορούσαμε να μιλάμε όλη τη νύχτα για βιβλία. Με έκανε να ανακαλύψω τον Φλομπέρ». 

Όσο για τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον, τον τελευταίο καιρό, η Μαρί Σαρλίν Πακό, στέκεται δίπλα του: “Ζω κι εγώ αυτό που υφίσταται. Εξεπλάγην επίσης από τα πόσα ψέματα έχουν ειπωθεί και αυτό μου ραγίζει την καρδιά. Αλλά σε αυτές ακριβώς τις στιγμές είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον. Μου λέει συχνά ότι είμαι ο φάρος του μέσα στην καταιγίδα. Εδώ και πέντε χρόνια δεν μιλούσαμε για το μέλλον. Σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ