“Να δώσει απαντήσεις ο Pistorius”

“Να δώσει απαντήσεις ο Pistorius” 

Μια ημέρα πριν αρχίσει η δίκη του Oscar Pistorius για τη δολοφονία της συντρόφου του Reeva Steenkamp, οι γονείς της παραχωρούν συνέντευξη και ζητούν απαντήσεις στην εκπομπή “Why did Oscar Pistorius kill our daughter” που θα προβληθεί απόψε από το Channel 5.

H μητέρα της Reeva, η June, ρωτάει: “Γιατί; Γιατί την πυροβόλησε; Θέλω να ξέρω γιατί την πυροβόλησε” και συνεχίζει “Εκείνη πρέπει να φοβήθηκε πολύ στην τουαλέτα, όταν η σφαίρα πέρασε την πόρτα. Πρέπει να ήταν τρομοκρατημένη και όταν η σφαίρα τη χτύπησε πρέπει να πόνεσε πολύ”.

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε: “Αισθανόμαστε άσχημα, που δεν μπορέσαμε να την προστατέψουμε. Την προστατεύαμε σε όλη τη τη ζωή. Την προστατεύαμε από τη στιγμή που γεννήθηκε, αλλά αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε”.

Θυμίζουμε ότι ο Παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius δολοφόνησε τη σύντροφό του τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο θείος του Pistorius, παραχώρησε κι εκείνος συνέντευξη στο CNN, για να δηλώσει πόσο θλιμμένος είναι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ