Βορίδης: Η πολιτική ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει

Βορίδης: Η πολιτική ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Προφανώς θα πρέπει να συνεκτιμήσουμε το σύνολο των περιφερειών. Μια περιφέρεια ήδη κερδήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ από το σύνολο των 13 περιφερειών συμμετέχει σε 4 και δεν είναι μπροστά σε καμία. Η Νέα Δημοκρατία μοιάζει να είναι ικανοποιημένη από την αυτοδιοικητική ψήφο».

«Πολιτικά ζητήματα η Νέα Δημοκρατία δεν έθεσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι είναι τρείς οι κάλπες και ένα το μήνυμα. Όπως και τώρα ο στις εκλογές που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει σε μια δημοψηφιστική λογική τους πολίτες».

«Η πολιτική της ανατροπής του ΣΥΡΙΣΑ σε πρώτη φάση αποτυγχάνει παταγωδώς ακόμα και στην Αττική. Δεν είναι ότι η κ. Δούρου πήρε 35% να πούμε ότι είναι μια μεγάλη δύναμη ανατροπής».

«Αυτά δεν είναι αποτελέσματα ανατροπής. Στον δήμο της Αθήνας, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αν ο κ. Κακλαμάνης δεν επέμενε σε μια πολιτικά αυτοκτονική τάση, να καταλήξει εκτός ο ίδιος, στερώντας από την παράταξη η οποία τον είχε τιμήσει, να διεκδικήσει τη δημαρχία».

«Η Νέα Δημοκρατία έκανε μια επιλογή. Είπε ότι εγώ δεν θέλω να πηγαίνω στις τοπικές κοινωνίες και να τους βάζω σκληρά τα ζητήματα της πειθαρχίας για τι θα κάνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ