ΒΙΝΤΕΟ-Μαρινάκης: Δεν έχω μάθει να κρύβομαι

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρινάκης: Δεν έχω μάθει να κρύβομαι 

«Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Σε αυτή την προσπάθεια βγήκα μπροστά. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στον Πειραιά και ξέρω τα προβλήματά του» είπε ο δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Όπως εξήγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε, λόγω της δραστηριότητάς του με τη ναυτιλία, δεν μπορεί να κατέβει ούτε για δήμαρχος ούτε να δοκιμαστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο κ.Μαρινάκης απαντώντας για τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε: «Με ενδιαφέρει η πόλη μου, έτσι απλά» ενώ για τον Γιάννη Μώραλη εξήγησε ότι τον γνωρίζει 30 χρόνια και ξέρει τους αγώνες που έχει δώσει για την Κεντροαριστερά: « Είναι ένα τίμιο παιδί και εργατικό. Έχει περάσει τις εξετάσεις του και έχει πετύχει. Είναι τεχνοκράτης και μπορεί να το κάνει».

Όσο για τις καταγγελίες του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι υπήρχαν μπράβοι στα εκλογικά κέντρα σχολίασε ότι «τον κ.Μιχαλολιάκο τον διαψεύδουν οι δικοί του άνθρωποι» ενώ τόνισε ότι μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει όσους υποστηρίζουν ότι εξαγοράζουν ψήφους. «Να σεβόμαστε την επιθυμία του πειραϊκού λαού. Όχι αν δεν συμφωνούμε με τις επιθυμίες του, να βγάζουμε ψεύδη», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Ο κ.Μαρινάκης τόνισε ότι προτίθεται να βοηθήσει οικονομικά τον Πειραιά, κάτι που έκανε έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό, χωρίς να το γνωστοποιεί.

Αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στον πρώτο γύρο ότι θα ψήφιζε τον Θοδωρή Δρίτσα, λέγοντας: «Σε επίπεδο ανθρώπων, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα ψήφιζα τον κ. Δρίτσα. Έχει μάθει να σέβεται τη Δημοκρατία και γι’ αυτό είπα την άποψή μου».

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Μώραλης: Πειραιάς, όπως τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια

ΒΙΝΤΕΟ-Μώραλης: Εγώ είμαι κεντροαριστερός κι ο Μιχαλολιάκος πλανήτης του Άρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ