ΒΙΝΤΕΟ-Καμίνης: Η ΧΑ δεν θα ψηφίσει ούτε εμένα, ούτε τον Σακελλαρίδη

ΒΙΝΤΕΟ-Καμίνης: Η ΧΑ δεν θα ψηφίσει ούτε εμένα, ούτε τον Σακελλαρίδη

Για την πολιτική συζήτηση που έχει προκύψει αναφορικά με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο γύρο για την «μάχη» της Αθήνας, τοποθετήθηκε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο MEGA.

«Εξ ορισμού κάποιος απευθύνεται σε κάποιους ψηφοφόρους αλλά με κάποιους όρους. Δεν απευθύνεσαι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που πάρα πολύ συνειδητά πια ψηφίζουν ένα κόμμα που είναι μία εγκληματική οργάνωση, κλείνοντάς τους το “αντιμνημονιακό μάτι”. Πρέπει να παρουσιάσεις το συνολικό σου πρόσωπο», ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Επίσης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση η Χρυσή Αυγή να ψηφίσει ούτε εμένα ούτε τον κ. Σακελλαρίδη», καθώς όπως είπε «έχει μία πολιτική στο θέμα της μετανάστευσης και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης».

Αναφορικά με το ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει ο ίδιος στον πρώτο γύρο εκτίμησε ότι «υπήρχαν 12 δημοτικές παρατάξεις και αυτό φέρνει πολυδιάσπαση της ψήφου και σύγχυση των κριτήριων με τα οποία ψηφίζουν οι άνθρωποι».

«Στον δεύτερο γύρο υπάρχουν δύο υποψήφιοι οπότε πράγματι μπορούμε να πούμε ότι αν οι δημότες δεν με ψηφίσουν έχουν αποδοκιμάσει την δημαρχία Καμίνη», συμπλήρωσε.

Απαντώντας στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος τον αποκαλεί «αόρατο δήμαρχο», τόνισε: «Ας το πει αυτό στους 20..000 ανθρώπους που στηρίζει ο δήμος μέσα από τις κοινωνικές δομές του» και χαρακτήρισε το πρόγραμμά του «γενικόλογο».

«Ξέρω ότι η καθημερινότητα των κατοίκων σε πάρα πολλά σημεία δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε αλλά πρώτα από όλα πρέπει να δούμε που φταίει η οικονομική κρίση, που φταίνε οι τρομακτικές ελλείψεις του κεντρικού κράτους και οι παραλείψεις δεκαετιών και που μπορεί να ευθύνεται η δημοτική αρχή».

 

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ