Τα αποτελέσματα σε Λάρισα και Βόλο

Τα αποτελέσματα σε Λάρισα και Βόλο

Ο αποκλεισμός του επί τέσσερις θητείες δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, χαρακτήρισε την εκλογική “μάχη” της πρώτη Κυριακής στον Δήμο Λαρισαίων.

Ενώ, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε η απερχόμενη αντιπεριφερειάρχης Λάρισας και υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, η οποία πέρασε πρώτη στον δεύτερο γύρο, ακολουθούμενη από τον Αποστόλη Καλογιάννη, ο οποίος πέρασε δεύτερος. Οι δυο τους, θα δώσουν τη “μάχη” της επόμενης Κυριακής, από την οποία και θα αναδειχθεί ο επόμενος δήμαρχος Λαρισαίων.

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 99,54% των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Λάρισας τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως ακολούθως: Ρένα Καραλαριώτου-“Νέα Αρχή” 23,27%, Αποστόλης Καλογιάννης-“Συμπαράταξη Λαρισαίων” 22,65%, Κώστας Τζανακούλης- “Λάρισα Πόλη του Αύριο” 19,20%, Έκτορας Νασιώκας-“Ανθρώπινη Πόλη” 11,96%, Ντίνος Διαμάντος-“Νέα Λάρισα” 11,29%, Γιώργος Λαμπρούλης- “Λαϊκή Συσπείρωση” 10,20%, Γιώργος Μπαρτζώκης-“Ταυτότητα Πόλις” 1,43%.

Στον Βόλο

Και στον Δήμο Βόλου, ο νυν δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, ύστερα από μόλις μία θητεία στον Δήμο, αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο, καθώς “τερμάτισε” τρίτος.

“Μονομάχοι” της δεύτερης Κυριακής αναδείχθηκαν ο Αχιλλέας Μπέος και ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Βόλου.

Συγκεκριμένα, με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, τα ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:

Αχιλλέας Μπέος- “Νέα Εποχή” 38,29%, Μαργαρίτης Πατσιαντάς- “Δρόμοι Συνεργασίας” 24,82%, Πάνος Σκοτινιώτης- “Επιλογή ευθύνης πάμε μπροστά” 15,27%, Μιχάλης Μιτζικός- “Δύναμη Βόλου” 13,25%, Απόστολος Νάνος- “Λαϊκή Συσπείρωση” 8,37%.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ