Στον συνδυασμό Μώραλη αντιδήμαρχος του Μιχαλολιάκου

Στον συνδυασμό Μώραλη αντιδήμαρχος του Μιχαλολιάκου

 

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών-Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του δήμου Πειραιά κατέθεσε στον Βασίλη Μιχαλολιάκο ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα μετέχει στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ζερβουλάκου:

«Σήμερα το πρωί, κατέθεσα στον δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, την παραίτησή μου από την θέση του αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών- Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ως αθλητής και ενεργός προπονητής καλαθοσφαίρισης, δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο η προσπάθεια των ανθρώπων που εκπροσωπούν την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί, να πάρει στα χέρια της τις τύχες της πόλης μας.

Ωστόσο, ως νέος άνθρωπος, το στοιχείο που με ελκύει ακόμη περισσότερο στο όλο εγχείρημα, δεν είναι άλλο από τις προοπτικές ανανέωσης και ανάπτυξης που ανοίγονται για τον Πειραιά, με την κάθοδο στον εκλογικό στίβο, προσώπων που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους την κοινωνική ζωή, όχι μόνο της πόλης, αλλά ολόκληρης της χώρας και έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό τομέα.

Θεωρώ τιμή μου την πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης να είμαι μέλος του συνδυασμού του και να εργαστώ για το μέλλον του Πειραιά.

Στην απόφαση αυτή, δεν ήταν δυνατό να μην με εμπνεύσει το πάθος για προσφορά στην πόλη μας που επιδεικνύει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μου μετέφερε το όραμά του για την αξιοποίηση του συνόλου των δυνατοτήτων της πόλης, με κεντρικό άξονα τη ναυτιλία, τον τουρισμό, την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και απώτερο στόχο την δημιουργία θέσεων εργασίας, για έναν Πειραιά πρωταγωνιστή και νικητή σε όλα τα επίπεδα».

 

Πηγή:real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ