Σοφιανός: Να μπει ένα τέλος στην φορομπηξία

Σοφιανός: Να μπει ένα τέλος στην φορομπηξία

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας και μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, μίλησε στον realfm 97,8, για την εκλογική μάχη στην Αθήνα.

«Οι επιπτώσεις από την πολιτική που διαχειρίστηκε την κρίση έχει αφήσει τα σημάδια της σε κάποια σημεία της διαχείρισης και του δήμου και της πόλης», σχολίασε αρχικά ο κ. Σοφιανός και συνέχισε:

«Το μνημόνιο διαρκείας που έχουμε μπροστά μας, αντιμετωπίζεται με μία πολιτική που πρέπει να συγκρουστεί με την καρδιά του προβλήματος και αυτή είναι η ευρωπαϊκή ένωση. Συνδέεται η ψήφος στις ευρωεκλογές με την μάχη των δημοτικών εκλογών και όσοι από τους υποψήφιους των άλλων κομμάτων δεν το αναγνωρίζουν, λένε ψέματα».

«Ο κ. Καμίνης είναι ο φιλοκυβερνητικός δήμαρχος τριών διαδοχικών κυβερνήσεων. Έχει βάλει πλάτη να περάσει αυτή η πολιτική. Τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν αντικατοπτρίζουν τη διάθεση που υπάρχει στον λαό της πόλης», πρόσθεσε.

«Στις εκλογές αυτές, στον πρώτο γύρο, έχει απέναντί του, υποψήφιους δημάρχους κομμάτων, που δεσμεύονται για τις πολιτικές αυτών των κομμάτων και δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα μοντέλο Δήμου-επιχειρηματία που με ΜΚΟ και ιδιώτες θα διαχειρίζεται την φορομπηξία από τους δημότες του και θα παρέχει συρρικνωμένες υπηρεσίες», είπε ακόμα και σχολίασε:

«Εμείς προτάσσουμε την ανάγκη να μπει ένας φραγμός στην φορομπηξία. Κάτι που δεν λέει κανένας άλλος. Να πάρει ανάσα η ελληνική οικογένεια, να μειωθούν τα τέλη», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.