Πρωταγωνιστές και στα ψηφοδέλτια

Πρωταγωνιστές και στα ψηφοδέλτια

Παράταση στην αγωνία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που περιμένουν να μάθουν εάν εκλέγονται ή όχι φέρνει ο συνεχιζόμενος προεκλογικός αγώνας, σε συνδυασμό όμως και με την περιστολή των δαπανών.

Όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος”, επώνυμοι, καλλιτέχνες, απλοί αυτοδιοικητικοί και νεοεισερχόμενοι στο χώρο θα πρέπει να περιμένουν αρκετά ακόμη για να οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα, αν και από τις έως τώρα εκτιμήσεις οι διάσημοι φαίνεται πως βρίσκονται για μια ακόμη φορά στην πρωτοκαθεδρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δήμο Αθηναίων, που παραδοσιακά έβαζε συνεργείο υπαλλήλων να εργάζεται υπερωριακά για να βγουν οι σταυροί προτίμησης πριν δοθούν τα επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο, επελέγη να μην ξοδευτούν φέτος χρήματα και μέχρι στιγμής η καταμέτρηση ίσα που αγγίζει το 10%.

Κατά τις υπάρχουσες όμως πληροφορίες, από αυτό το μικρό δείγμα είναι εμφανής η πρωτοπορία του Αντώνη Καφετζόπουλου και Θάνου Βερέμη από τον συνδυασμό Καμίνη, ενώ πιο κάτω ακολουθούν οι Βασίλης Βασιλικός και Πόπη Διαμαντάκου. Από το συνδυασμό Σακελλαρίδη εμφανίζονται να προηγούνται αντίστοιχα οι Μάρω Δούκα και Ντίνος Καρύδης, ενώ από το συνδυασμό Σπηλιωτόπουλου, εκτός του επικεφαλής, φαίνεται να καταλαμβάνουν θέσεις οι Χρήστος Τεντόμας, Θανάσης Πλεύρης και να διεκδικούν την τέταρτη έδρα οι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Θανάσης Σπυράκος. Από το συνδυασμό Κακλαμάνη για τη μία έδρα που απομένει εκτός εκείνης του επικεφαλής προηγούνται κατά πληροφορίες οι Νίκος Βαφειάδης, Λευτέρης Σκιαδάς και Σάκης Κολλάτος.

(Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση)

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ