ΦΩΤΟ-Σταυρώνουν ψηφοδέλτια του Μιχαλολιάκου

ΦΩΤΟ-Σταυρώνουν ψηφοδέλτια του Μιχαλολιάκου

Την μετατροπή των υπηρεσιών του δήμου Πειραιά σε εκλογικά κέντρα του Βασίλη Μιχαλολιάκου με ευθύνη του νυν δημάρχου αποκαλύπτει το parapolitika.gr. Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι εντός του γραφείο του αντιδημάρχου Πρασίνου, Γρηγόρη Καψοκόλη, έχει στηθεί ένα εκλογικό κέντρο του κ. Μιχαλολιάκου με σταυρωμένα ψηφοδέλτια για τον συνδυασμό αλλά και τον ίδιο.

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως το τηλεφωνικό κέντρο που εξυπηρετεί τα γραφεία των αντιδημάρχων χρησιμοποιείται για την προώθηση των προεκλογικών εκδηλώσεων του Βασίλη Μιχαλολιάκου την ώρα που τα φορτηγά του δήμου Πειραιά μεταφέρουν καθημερινά προεκλογικό υλικό.

 

Η απάντηση του Καψοκόλη

Ως τυχαίο περιστατικό χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Καψοκόλης το συμβάν με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Δεν θεωρώ ότι είναι έγκλημα να σταυρώνω ψηφοδέλτια στο γραφείο του Δήμου. Έτυχε να είναι εκεί τα ψηφοδέλτια για να μεταφερθούν στο προσωπικό μου γραφείο», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του δήμου Πειραιά.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

 

Πηγή: parapolitika.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΦΩΤΟ-Η Νατάσα Ράγιου στο BBC

Δημήτρης Μιχαλέλης: Να είμαστε κοντά στον κόσμο της Πεντέλης

ΒΙΝΤΕΟ-Μώραλης: Θέλουμε να μειώσουμε τα συσσίτια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ