Κουμουτσάκος: Η Περιφέρεια χρειάζεται νέα πνοή

Κουμουτσάκος: Η Περιφέρεια χρειάζεται νέα πνοή

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μίλησε στον RealFm και την Κάτια Μακρή, για τις περιφερειακές εκλογές και την υποψηφιότητά του.

«Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Εδώ και καιρό γινόντουσαν συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κουβέντα», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουμουτσάκος και συνέχισε:

«Πρώτον έπαιξε ρόλο η πρόταση του Πρωθυπουργού και 2ον, η περιφέρεια Αττικής, έχει ανάγκη από ανάπτυξη, διψάει για αποτελεσματική διαχείριση και διαφάνεια, χρειάζεται δουλειές, αυτό όλο σημαίνει δημιουργία και πάντα με γοήτευε κάθε τι που έχει αυτό το στοιχείο».

«Για μένα, είναι οι δύο ανταγωνιστές μου, όχι αντίπαλοι. Θέλω να πιστεύω ότι και οι ίδιοι, έτσι θεωρούν. Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα μιας περιοχής που έχει προβλήματα, πολλά, μεγάλα σοβαρά», πρόσθεσε.

«Σε καιρούς διαφορετικούς, χρειαζόμαστε διαφορετικά πράγματα. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται με λόγους πολιτικούς. Όσο προχωράμε στην ουσία θα φαίνεται ότι η επιλογή δεν είναι μεταξύ μνημονιακού και αντιμμνημονιακού αλλά αποτελεσματικού και αναποτελεσματικού», σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα. Είμαι βέβαιος ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, θα στηρίξει ενωμένη την υποψηφιότητα στην οποία δίνει το στήριγμά της.

«Η δική μου υποψηφιότητα, είναι κάτι καινούριο. Φέρνει μαζί της ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά», εννοώντας ότι θα εκμεταλλευτεί την ευρωπαϊκή του εμπειρία και τις επαφές του.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ