Αυτές είναι οι «μάχες» στους δήμους

Αυτές είναι οι «μάχες» στους δήμους

Ο Δήμος της Αθήνας ξεχωρίζει στις «μονομαχίες» του Β’ γύρου με υποψήφιους τον Γιώργο Καμίνη και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ωστόσο δεν είναι ο μόνος δήμος στον οποίο διαφαίνεται ντέρμπι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καμίνης, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, αλλά στηριζόμενος από τη ΝΔ στον β΄ γύρο,  είχε λάβει 21,06% στον α’, με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη να λαμβάνει το 20%.

Στον Δήμο Κέρκυρας η  «γαλάζια» υποψήφια Μερόπη Υδραίου η οποία θα αναμετρηθεί με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Νικολούζο (31,3%).

Στον Δήμο Λάρισας, το ντέρμπι θα διεξαχθεί μεταξύ της Ειρήνης Καραλαριώτου (ΝΔ) που έλαβε στον α΄γύρο 23,24% και του Απόστολου Καλογιάννη (ΣΥΡΙΖΑ) 22,62%.

Στον δήμο Χαλανδρίου θα αναμετρηθούν ο  Γιώργος Κουράσης  της ΝΔ που έλαβε 27,02% με τον Συμεών Ρούσσο στηριζόμενο και από τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκέντρωσε στον α΄γύρο 17,75.

Στον δήμο του Βύρωνα, η «μάχη» του β’ γύρου θα γίνει μεταξύ του Χρήστου Γώγου (24,64%) στηριζόμενο από τη ΝΔ και του Γρηγόρη Κατωπόδη υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ (22%).

Και στο Αιγάλεω αναμετρώνται δύο υποψήφιοι που στηρίζονται από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα. Ο Γιάννης Γκίκας, 18,91% και ο Δημήτρης Μπίρμπας, 25,68%.

Στο Χαϊδάρι η «μάχη» δίνεται ανάμεσα στον Μιχάλη Σελέκο που αποτελεί τον υποψήφιο του ΚΚΕ και στον Ανδρέα Μποζίκα. Στον πρώτο γύρο ο Μ. Σελέκος είχε το 18,43% και ο Α. Μποζίκας το 17,93%.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ