Συντάξεις Μαρτίου 2024: Όλες οι ημερομηνίες για τις πληρωμές

Από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να αρχίσει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαρτίου. Αναλυτικά:

  • Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 θα πληρώσουν ο  ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) τις συντάξεις. Επίσης την ημέρα αυτή θα λάβουν τις  συντάξεις ΕΦΚΑ και οι ασφαλισμένοι που είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από την 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά  θα δοθούν και  οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών). Ωστόσο τα ποσά των παραπάνω συντάξεων θα φανούν στις 25 Φεβρουαρίου από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ  στους  τραπεζικούς λογαριασμούς  των δικαιούχων.
  • Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα δοθούν  οι συντάξεις από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ , ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ. Και την ημέρα αυτή θα καταβληθούν και  οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Ενώ τα ποσά των συντάξεων αυτών θα κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 27 Φεβρουαρίου, από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ.
  • Ενώ στις 29 Φεβρουαρίου αναμένεται να πληρώσει ο ΟΠΕΚΑ  τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Ωστόσο τα χρήματα θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 28 του μήνα από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ