«Πάσχα Μαζί» με την Grecotel σε Σούνιο και Κυλλήνη

«Πάσχα Μαζί». Μαζί με τη Grecotel. Ο όμιλος σχεδίασε και προσφέρει πασχαλινά πακέτα στα πολυτελή ξενοδοχεία του σε Σούνιο και Κυλλήνη για μια μαγική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή και την πρώτη αίσθηση ελευθερίας με προνομιακά πακέτα διανυκτερεύσεων.

Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις που χάνονται στα βάθη της ιστορίας. «Συντροφιά» με τη Grecotel στην ασφάλεια των αναμνήσεων και των εθίμων του Πάσχα. Μαζί στο πρώτο μπάνιο την Πρωτομαγιά. Μαζί στο τραπέζι της Ανάστασης το οποίο είναι γεμάτο γεύσεις και κόπους σημαντικών δημιουργών. Ειδικά εφέτος, ακόμη μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, η Grecotel δίνει τη δυνατότητα για μια «απόδραση» από την καθημερινότητα και για μια υπέροχη διαμονή σε δύο ξενοδοχεία – κόσμημα του ομίλου παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πάντα με ασφάλεια.Για ένα Πάσχα αξέχαστο στο Σούνιο

Μια διαφορετική και μοναδική εμπειρία «υπόσχεται» για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά το «Grecotel Cape Sounio». Τόπος ξεκούρασης και εμπειρίας μέσα στα πεύκα, με δύο ακρογιαλιές. Η γαστρονομία του εξαιρετική, φέρνει μέσα από πολλές και διαφορετικές επιλογές άφθονες γεύσεις συνδυάζοντας όλον τον πλούτο των προϊόντων της πατρίδας μας: ερίφια κρητικά, μέλι και φέτα ρεθυμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο… Μια γαστρονομική πανδαισία, έτοιμη να «συγκινήσει» και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το πακέτο 4 διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει:

-Δωρεάν ημιδιατροφή με το εκλεκτό πρωινό και τα εορταστικά γεύματα. Oι νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής. Tο παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel. Το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Στα γεύματα προσφέρονται εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, μπίρες και επιλεγμένα κρασιά από το κτήμα της.

-Δωρεάν διαμονή και διατροφή για τα παιδιά έως 12 ετών: Συγκεκριμένα προβλέπεται διαμονή στο δωμάτιο των γονιών και διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner 11:00-17:00 και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Ειδικό δείπνο στις 20:00 το Μ. Σάββατο και δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση.

-Το καλωσόρισμα της Grecotel με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.

– Δωρεάν WIFI

Σημειώνεται ότι τα μέλη του PRIVILEGE κερδίζουν περισσότερα, έως 10% επιπλέον έκπτωση.Μια ξεχωριστή εμπειρία στην… όαση της Κυλλήνης«Πάσχα μαζί» στην Κυλλήνη με τις ονειρικές μεγάλες παραλίες και την υπέροχη ελληνική φύση. Το «Grecotel Olympia Oasis» είναι ένας οικογενειακός παράδεισος και για το φετινό Πάσχα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα σε μορφή all inclusive (τα πάντα περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή) για ξέγνοιαστες ημέρες χαλάρωσης. Η εκκλησία στολισμένη και μυροφόρα, τα έθιμα και οι παραδόσεις ζωντανές μέσα από τα προγράμματα των ημερών και την καταπληκτική γαστρονομία. Ειδικά για φέτος προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή των παιδιών έως 14 ετών.

Το πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά τα εξής:

-Πλήρης διατροφή All Inclusive. Πλούσιο πρωινό και βραδινό σε μπουφέ με όλες τις παραδόσεις, μεσημεριανό στην πλατεία Oasis με street food, snack, παγωτό, νερό, αναψυκτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά και κρασί όλη την ημέρα.

-Δωρεάν τα εορταστικά γεύματα. Oι νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής. Tο παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel. Το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Τα ποτά all inclusive.

– Δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών. Για τα παιδιά, τα πάντα, όλα δωρεάν! Διαμονή στο δωμάτιο των γονιών. Διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner 11:00-17:00 και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Ειδικό δείπνο στις 20:00 το Μ. Σάββατο. Δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση.

-Το καλωσόρισμα της GRECOTEL με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.

– Δωρεάν WIFI

Σημειώνεται ότι τα μέλη του PRIVILEGE κερδίζουν περισσότερα, 10% επιπλέον έκπτωση.

Επιστροφή προκαταβολής: Σε περίπτωση απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό από την κυβέρνηση, ισχύει πλήρης άμεση επιστροφή του ποσού που θα έχει καταβληθεί για την επιβεβαίωση της κράτησης ή μεταφορά της προκαταβολής σε μελλοντική κράτηση.

Με γνώμονα την ασφάλεια

Τα ξενοδοχεία της Grecotel υποδέχονται τους επισκέπτες έχοντας ως προτεραιότητα εκτός από την ευχάριστη και καλή διαμονή, την ασφάλειά τους. Οι μεγάλες εκτάσεις και οι ανοιχτοί χώροι τους επιτρέπουν την προσφορά υπηρεσιών υπαίθρια. Τα ξενοδοχεία ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα και κάνουν τις ανάλογες προσαρμογές στη λειτουργία τους. Ισχύουν ελάχιστες ημέρες διαμονής. Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα το πακέτο ημιδιατροφής αντικαθίσταται από τα εορταστικά γεύματα.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel Πάσχα Μαζί στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτηση σας online στο grecotel.com. Μείνετε συντονισμένοι για τις ημερομηνίες ανοιγμάτων των ξενοδοχείων Grecotel για την καλοκαιρινή σεζόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ