myAlpha Vibe: Ψηφιακό χαρτζιλίκι με λίγα «κλικ» – Η νέα υπηρεσία που συντονίζει τα «vibes» διαφορετικών γενεών

Το ψηφιακό χαρτζιλίκι παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τη νέα και πρωτοποριακή εφαρμογή της Alpha Bank, το myAlpha Vibe. Ακολουθώντας τα… vibes της σύγχρονης εποχής συγχρονίζει διαφορετικές γενιές και διευκολύνει τη ζωή και την καθημερινότητα γονέων και παιδιών.

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει από τα χείλη των παιδιών «μπαμπά, μαμά, λεφτά»; Πόσο συχνά ψάχνετε στο πορτοφόλι σας για μετρητά προκειμένου να δώσετε χαρτζιλίκι; Πλέον με την καινοτόμα υπηρεσία myAlpha Vibe μπαίνει τέλος σε αυτή την άβολη διαδικασία και μεταφέρετε άμεσα και γρήγορα online το ποσό που επιθυμείτε στα παιδιά σας από το κινητό σας… απευθείας στο κινητό τους. Έτσι τα παιδιά δεν ξεμένουν από χρήματα όπου και αν βρίσκονται, ακόμη και στο εξωτερικό. Άλλωστε και σε χώρες του εξωτερικού μπορούν να χρησιμοποιούν το myAlpha Vibe όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες και τις τεχνολογικές γνώσεις και δυνατότητες εφήβων 15 έως 18 ετών, τα παιδιά σας αποκτούν με το myAlpha Vibe τη δική τους ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα στο κινητό για ανέπαφες συναλλαγές σε POS και e-shop και φυσικά με καθορισμένα όρια στο τι και πού μπορούν να ψωνίσουν ή να ξοδέψουν, πάντα σύμφωνα με την ηλικία τους. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αλκοολούχων ποτών ή για online τυχερά παιχνίδια.

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή τα θέλω γονέων και παιδιών ταυτίζονται και όλοι κερδίζουν και είναι ικανοποιημένοι. Οι γονείς μπαίνουν στον τεχνολογικό κόσμο των παιδιών με τη νέα υπηρεσία να τους «λύνει τα χέρια» και τα παιδιά έχουν διαθέσιμα χρήματα, σε περίπτωση που ξεμείνουν ή παραστεί ανάγκη, γρήγορα και απλά με λίγα «κλικ».

Ανακαλύψτε το myAlpha Vibe και αποδείξτε στα παιδιά σας ότι ως γονείς είστε πολύ μπροστά… όπως και στην εφηβεία σας.

Ευκολία και ηρεμία στις συναλλαγές της οικογένειας

Με τη νέα υπηρεσία οι γονείς μπορούν να φορτίζουν την κάρτα όσο συχνά χρειάζεται, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών τους, να επιλέγουν το ημερήσιο όριο αγορών και να διατηρούν τον έλεγχο του σε τι και πού τα παιδιά δαπανούν το χαρτζιλίκι τους.

Και αυτό γιατί το myAlpha Vibe προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνετε real time ενημέρωση για τα έξοδα του παιδιού και για κάθε συναλλαγή που εκτελείται.

Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι η εύκολη χρήση και διαχείριση της υπηρεσίας, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να είναι «γκουρού» της τεχνολογίας.

Τα παιδιά μαθαίνουν να είναι περισσότερο ανεξάρτητα και υπεύθυνα δεδομένου ότι έχουν να διαχειριστούν και να αξιοποιήσουν το χαρτζιλίκι που τους δίνουν οι γονείς για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και έχουν πάντα πρόσβαση σε αυτό όταν χρειαστούν χρήματα. Η κάρτα χρησιμοποιείται ακόμη και μετά την ενηλικίωση του παιδιού. Δηλ. κάποιος αποκτά την κάρτα στα 18 του και συνεχίζει να την χρησιμοποιεί κανονικά μέχρι τη λήξη της, δηλ. πέντε χρόνια μετά την «ενεργοποίησή» της.

Η ασφάλεια των συναλλαγών δε, εξασφαλίζεται πλήρως καθώς υπάρχουν push notifications και βιομετρικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να καθίσταται μη εφικτή η παραβίαση της ψηφιακής κάρτας.

 

Η υπηρεσία συνοδεύεται από εκπαιδευτικό οδηγό (Q&A), καταρτισμένο από ψυχολόγο, που παρέχει συμβουλές στους γονείς για το πώς να διαχειρίζονται το ψηφιακό χαρτζιλίκι που δίνουν στα παιδιά τους.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες το myAlpha Vibe εξασφαλίζει ευκολία στις συναλλαγές και ηρεμία στις οικογενειακές σχέσεις.

Η διαδικασία με μόλις λίγα «κλικ»

Η διαδικασία για να δώσει ένας γονέας χαρτζιλίκι online στα παιδιά του είναι πολύ απλή. Αν δε, κάποιος συνδεθεί μια φορά, ξενοιάζει για πάντα. Χρειάζονται μόλις λίγα «κλικ» για την ολοκλήρωσή της.

Αρχικά μπαίνετε στο myAlpha Mobile από το κινητό σας. Επιλέγετε το κατάλληλο πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει το myAlpha Vibe One για 1 παιδί ή το myAlpha Vibe More για 2 έως 4 παιδιά.

Στη συνέχεια επιλέγετε τον λογαριασμό από τον οποίο κάθε φορά θα μεταφέρετε χρήματα στο παιδί. Συμπληρώνετε τα στοιχεία του παιδιού και το όνομα του άλλου γονέα.

Η κάρτα είναι σχεδόν έτοιμη. Συμπληρώνετε τον αριθμό κινητού του παιδιού. Επιβεβαιώνει με τον κωδικό που θα λάβει στο κινητό του.

Στη συνέχεια ζητείται το email και η κάρτα είναι διαθέσιμη. Το παιδί κατεβάζει το myAlpha Vibe app στο κινητό του. Θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Συμπληρώνετε ή σκανάρετε τον κωδικό και συνδέετε τις 2 εφαρμογές γονέα και παιδιού.

Η κάρτα εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή του παιδιού. Φορτίστε την κάρτα από την κεντρική σελίδα του myAlpha Vibe στο myAlpha Mobile.

Σημειώνεται ότι η συνδρομή των πακέτων είναι δωρεάν για 6 μήνες, για όσους εγγραφούν στην υπηρεσία έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ