Μητρόπουλος: Yπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού – BINTEO

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ένα “έγκλημα κατά του λαού και της χώρας”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Στο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή και αύριο ψηφίζεται υπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού και της χώρας. Στη νέα εκδοχή στα άρθρα 9 και 11 παραδίδεται η εξουσία, η διεύθυνση του κράτους μας, του λαού μας, στο δημοσιονομικό συμβούλιο. το οποίο θα απευθύνεται στους δανειστές και στην Ευρώπη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος. 

Όσο για τo πόρισμα της επιτροπής των σοφών για το ασφαλιστικό δήλωσε: “Δεν θέλω να πιστέψω αυτό το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί περιεχόμενο του πορίσματος, ότι δηλαδή οι μειώσεις θα αφορούν όλους τους ασφαλισμένους, όλους τους συνταξιούχους και όλες τις συντάξεις ανεξαρτήτου ύψους και δυστυχώς υπάρχει εισήγηση για να συμπεριληφθούν δύο ρήτρες. Η ρήτρα προσδόκιμου ζωής που θα ανατρέχει στο γενεαλογικό δέντρο του συνταξιούχου και η ρήτρα περιουσίας είτε για μέρος είτε για όλης της σύνταξης”.

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε επίσης:

Μητρόπουλος: Θα έχουμε μειώσεις στις συντάξεις και κάτω από τα 1000 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Μητρόπουλος: Υπάρχει μεγάλο κενό στην Αριστερά

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.