Ελεύθερη πτώση στο Χ.Α.Α.

Εντείνονται οι πιέσεις στις τιμές των μετοχών με την αγορά να καταγράφει μεγάλες απώλειες υποχωρώντας κάτω και από τα επίπεδα των 490 μονάδων... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Εντείνονται οι πιέσεις στις τιμές των μετοχών με την αγορά να καταγράφει μεγάλες απώλειες υποχωρώντας κάτω και από τα επίπεδα των 490 μονάδων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:00, υποχωρεί στις 485,94 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 3,30%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 17,135 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,53%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,48% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 1,35%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι δείκτες των Χημικών (+7,78%), της Υγείας (+3,95%) και των Ταξιδιών (+2,14%).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες των Κατασκευών (-7,29%), του Πετρελαίου (-4,15%) και των Τροφίμων (-2,73%).

Από τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο καταγράφουν μόνο οι μετοχές του ΟΠΑΠ (+1,58%) και της Motor Oil (+0,79%).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν oι μετοχές της Τιτάν (-8,97%), των ΕΛΠΕ (-7,60%), της Ελλάκτωρ (-5,55%) της Coca Cola 3E (-3,52%) και της Folli Follie (-3,33%)

Ανοδικά κινούνται 47 μετοχές, 57 πτωτικά και 23 παραμένουν σταθερές.  

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google