Ακρίβεια: Στα… σκαριά κι άλλα καλάθια – Έρχεται και για τα καύσιμα;

Μετά το καλάθι του νοικοκυριού, το εορταστικό καλάθι και εκείνο του Άη Βασίλη στη φαρέτρα του το υπουργείο Ανάπτυξης φαίνεται να έχει και άλλα… καλάθια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το υπουργείο έχει στη φαρέτρα του έτοιμα κι άλλα καλάθια όπως είναι ένα καλάθι για τα υγρά καύσιμα. Μάλιστα η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή είναι ολοκληρωμένη και θα ενεργοποιηθεί εάν και όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Την ίδια στιγμή αυξάνεται η κίνηση και στα σούπερ μάρκετ με τους καταναλωτές να αξιοποιούν τις προσφορές και το καλάθι του νοικοκυριού για να οργανώσουν εγκαίρως το εορταστικό τραπέζι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς και εκτεταμένοι σε όλο το εύρος της αγοράς ενώ σημείωσε: «θα δούμε αυτές τις εβδομάδες, έως τις 4 Ιανουαρίου, πώς θα πάνε τα προϊόντα στο εορταστικό καλάθι για να μπορέσουμε να πάρουμε και άλλες αποφάσεις στην πορεία».

Επιπλέον, αν και το καλάθι του Αη Βασίλη φαίνεται ότι κέρδισε από την πρώτη μέρα εφαρμογής τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις παιχνιδιών, ωστόσο ο υπουργός σημειώνει στις δηλώσεις του ότι και αυτό το καλάθι θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση.

Μάλιστα αναμένεται να προστεθούν άλλοι 1.000 κωδικοί παιχνιδιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ