Δεν θα χαθούν οι συντάξεις

Με ανακοίνωση της, η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διαβεβαιώνει ότι οι συνταξιούχοι που είχαν επιλέξει την είσπραξη της σύνταξής τους, από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες ΑΧΑΪΚΗ, ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ και ΛΑΜΙΑΣ, θα λαμβάνουν την σύνταξη τους και το δώρο του Πάσχα από την Εθνική Τράπεζα αφού ανοίξουν νέο λογαριασμό σε πιστωτικό Ίδρυμα της αρεσκείας τους. Ανακοίνωση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ:

Μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των ανωτέρω Τραπεζών από την Τράπεζα της Ελλάδος και προκειμένου να συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξή τους, οι ως άνω συνταξιούχοι καλούνται να ανοίξουν άμεσα λογαριασμό σε οποιοδήποτε πιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής τους και χωρίς περαιτέρω άλλη ενέργεια από μέρους τους.

Μέχρι την πίστωση του νέου λογαριασμού, η πληρωμή της σύνταξης καθώς και το Δώρο Πάσχα (05 Απριλίου 2012) θα γίνει από την Εθνική Τράπεζα. Η είσπραξη από τους δικαιούχους θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του Α.Μ.-ΔΙΑΣ που αναγράφεται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης. Η σύνταξη θα αναζητείται από το ταμείο της Τράπεζας ως «Εντολή Πληρωμής».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ